Stan oprawy oceniam na db+ trzeba ją rozebrać i dokładnie umyć (chyba dam spokój z szorowaniem papierem ściernym i malowaniem) a także wymienić oprawkę.
Tak się prezentuje

A tak świeci

Dla Whitesa

"Wstrętna" soda Philips SON-E 250W

Moderator: Elektroservice
Whites86 napisał(a):masz zły tytuł bo to nie jest łyzka
ousd napisał(a):Po diabła wymieniać oprawkę, skoro ta jest sprawna I idealnie pasuje do tej łyżki
ousd napisał(a):Po diabła wymieniać oprawkę, skoro ta jest sprawna I idealnie pasuje do tej łyżki
lumix26 napisał(a):Gratuluję nabytku - tą oprawę bardzo lubię![]()
Trochę robótki jest ale dasz radę
Nie zaczynajcie znowu z nim jak lubi porcelanowe oprawki to niech zmieni też pasuje do tej oprawypowiedziałbym że nawet lepiej pasuje ta porcelanowa
Elektroservice napisał(a):lumix26 napisał(a):Gratuluję nabytku - tą oprawę bardzo lubię![]()
Trochę robótki jest ale dasz radę
Nie zaczynajcie znowu z nim jak lubi porcelanowe oprawki to niech zmieni też pasuje do tej oprawypowiedziałbym że nawet lepiej pasuje ta porcelanowa
Spokojnie, ja się nie dam wciągnąć w jakąś "pyskówkę" choć nie wydaje mi się, żeby kolega ousd miał takową na celu
Porcelanowe klasyczne oprawki pasują do polskich klasyków idealnie i niech mi kto powie, że nie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość