Moderator: lumix26
Elektroservice napisał(a):Ja to mam chyba jakiś fart, bo moja LRF 1000 ma nieuszkodzone mocowanie, 700tka która przyszła pocztą równieżJedynie LR 400 mi spasztecili ale udało się mocowanie "wbić" na miejsce
KaszeL napisał(a):Czyli co? W żarkach nie ma prawnych LRF1000?
litak1 napisał(a):KaszeL napisał(a):Czyli co? W żarkach nie ma prawnych LRF1000?
Wtedy jak kupowałem wyglądało na to że nie
litak1 napisał(a):Elektroservice napisał(a):Ja to mam chyba jakiś fart, bo moja LRF 1000 ma nieuszkodzone mocowanie, 700tka która przyszła pocztą równieżJedynie LR 400 mi spasztecili ale udało się mocowanie "wbić" na miejsce
Wiesz wcale nie koniecznie to poczta zrobiła, bo to zbyt częsty przypadek, innym mniejszym lampom raczej się to nie zdarza po prostu zbyt słabe jest to w stosunku do masy bebechów. A lampy wiekowe i nie raz już były pewnie przekładane i przewożone (czyt. przerzucane). W pewnymsklepie w którym mają tysiączki dzwoniłem żeby sprawdzili w jakim stanie są mocowania i chyba wszystkie były złe bo nie chcieli mi wysłać a interesowała mnie nie uszkodzona
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości