Moderator: lumix26
toomm40 napisał(a):satrsze Osramki, fajne,zdobyczne czy kupione ? można jeszcze takie złapać w pewnym miejscu
to były trwałe rury jak chodzi o ilość godzin, ale niestety dość duży spadek strumienia .
lumix26 napisał(a):toomm40 napisał(a):satrsze Osramki, fajne,zdobyczne czy kupione ? można jeszcze takie złapać w pewnym miejscu
to były trwałe rury jak chodzi o ilość godzin, ale niestety dość duży spadek strumienia .
ojciec w szkole pracuje więc zagadałem żeby przywoził te grube a wkładał cienkie- co ciekawe Tesła i Piła miały iść do utylizacji
Whites86 napisał(a):lumix26 napisał(a):toomm40 napisał(a):satrsze Osramki, fajne,zdobyczne czy kupione ? można jeszcze takie złapać w pewnym miejscu
ojciec w szkole pracuje więc zagadałem żeby przywoził te grube a wkładał cienkie- co ciekawe Tesła i Piła miały iść do utylizacji
a może będzie miał jakies razno :>
lumix26 napisał(a):ojciec w szkole pracuje więc zagadałem żeby przywoził te grube a wkładał cienkie- co ciekawe Tesła i Piła miały iść do utylizacji
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości