Whites86 napisał(a):na1 fotce nie widze odlącznika na samej stacji, sa tam tylko WBGn-y (bezpieczniki)
zawistak napisał(a):Witam,Whites86 napisał(a):na1 fotce nie widze odlącznika na samej stacji, sa tam tylko WBGn-y (bezpieczniki)
Nie ma również słupa z odłącznikiem( zwykle, przynajniej Ja tak widziałem, przed stacją jest słup z odłącznikiem).
Pozdrawiam
Whites86 napisał(a):zawistak napisał(a):Witam,Whites86 napisał(a):na1 fotce nie widze odlącznika na samej stacji, sa tam tylko WBGn-y (bezpieczniki)
Nie ma również słupa z odłącznikiem( zwykle, przynajniej Ja tak widziałem, przed stacją jest słup z odłącznikiem).
Pozdrawiam
nie musi byc slupa z odlacznikiem, moze byc rozdzielnica SN w ktorej jest rozlacznik, stacja jest zasilana kablem wiec napewno niedaleko w takiej rozdzielnicy jest ten odlacznik
Whites86 napisał(a):na tym slupie sa 3 odlączniki w tym jeden na góze z uziemikiem
jesto pewnie slup rozgalezny z ktorecho odchodzą zasilania do 2 roznych stacji, lub slup z podzialem sieci
Powrót do Linie napowietrzne i kablowe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość