przez Edziu 30 grudnia 2007, 19:12
Super foty, Tych kwiatów na cztery oprawy jest trochę w Grudziądzu, widzą że znalazłeś gdzieś z łyżkami. sfoć tego kwiata z kwadratówkami jak się wyjeżdźa z osiedla Rządz albo Strzemięcin, na pewno wiesz o który chodzi. Ja dorzucę jeszcze kilka swoich fotek. Jakbyś mógł to zobacz co się dzieje z klasykami w rozbieranym stalmecie, zrobiłem parę fotek i zobaczyłem ich wiele, może jakieś uda ci się upolować, bo pewnie wszystkie je wezmą do utylizacji.
Jasin napisał(a):większość opraw ze zdjęć ze stalmetu została pogrzebana pod gruzami. Dzisiaj wysadzono w powietrze kolejny budynek.
Jak będzie mi internet lepiej trybił to dam fotkę tych budynków z lat 90-tych
Mam też zdjęcie starego potwora, zamontowanego obok ORO-125 na wysokich słupach na jednym z grudziądzkich osiedli. Jest to na pewno rtęciówa o mocy większej niż 125W, gdyż daje niesamowicie wiele światła. Więcej od znajdujących się obok sodówek Niestety problemy z internetem i upierdliwy imageshack nie dają jej wrzucić :/
Edziu napisał(a):Spróbuj jako załącznik, plik max 250kB
Jak na aparat z komórki zdjęcia wychodzą całkiem nieżle, jak polepszy ci się internet to czekamy na masę zdjęć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości