Najaktywniejszy użytkownik

Wszystkie sprawy organizacyjne i techniczne forum a także skargi wnioski i inne uwagi do adminów

Re: Najaktywniejszy użytkownik

Postprzez famabud » 18 grudnia 2011, 15:55

A famabud już 1500 postów

Trochę się tych bzdur ponapisywało. :)
Light is life
famabud

Zdjęcia: 1074

Postprzez cieszyn » 18 grudnia 2011, 20:34

Na stronie głównej widać na dole:

Najwięcej użytkowników online (89) było 12 stycznia 2011, 08:28

Tak sobie myślę, że tego wyniku to juz chyba nie powtórzymy tak szybko :cry:
Jak spojrzeć na listę aktywnych userów, to patrząc na ilośc postów nie ma szans, żeby się tu pokazało na raz więcej niż 50 osób
Ale bardzo by było fajnie, gdyby i to kiedyś nastąpiło, .... wołałem np. kiedyś (jak ten samotny na puszczy ;) ) zróbmy Forumowisko albo co ..... ale wyszło jak zawsze, czyli nic nie wyszło viewtopic.php?f=67&t=1405&hilit=Forumowisko

Może jak by tu był Shutbox to by się ludziska rozruszali jakoś :roll: :?: - ale taki gadulec-on-line może też dac inny skutek: to co wygadamy na żywo, nie opiszemy już na forum, czyli pewna ilość postów może się przez to wogóle nie ukazać
Pzdr/
Staszek
cieszyn

Zdjęcia: 9

Postprzez CDM » 22 grudnia 2011, 23:32

Dziś elektryk napisał 15-tysięcznego posta w dziale o klasycznych oprawach zewnętrznych. Gratulacje dla wszystkich, to nasze wspólne dzieło :)
Brak czasu....
CDM

Zdjęcia: 226

Postprzez elektryk » 23 grudnia 2011, 08:18

CDM napisał(a):Dziś elektryk napisał 15-tysięcznego posta w dziale o klasycznych oprawach zewnętrznych. Gratulacje dla wszystkich, to nasze wspólne dzieło :)

O patrz... nawet o tym nie miałem pojęcia :)
Elektromonter PE
elektryk

Zdjęcia: 1295

Postprzez cieszyn » 9 stycznia 2012, 00:33

Pewnie nie jeden z nas nie ma pojęcia o tym, który kolejny -na forum - post właśnie pisze, a tak z innej beczki: - mnie się ciągle marzy, że któregoś dnia zaloguje się nas baaaardzo dużo, ale wiem, to nie będzie łatwe. Pewnie jak zwykle, zadecyduje o tym przypadek 8-)
Pzdr/
Staszek
cieszyn

Postprzez matit1 » 9 stycznia 2012, 22:49

I nasz Cieszyn przekroczył w urodziny post nr. 12000.
matit1

Zdjęcia: 1394

Postprzez cieszyn » 9 stycznia 2012, 23:45

matit1 napisał(a):I nasz Cieszyn przekroczył w urodziny post nr. 12000.

Ożesz Ty, no tom se "szczelił" postowy prezent urodzi-Nowy :lol: :D
Pzdr/
Staszek
cieszyn

Postprzez qba » 10 stycznia 2012, 01:36

Nawiązując do wcześniejszych postów to moja pasja oświetleniowa też niekiedy przygasała, a ja poświęcałem sie czemuś innemu, chociaż na oświetlenie zawsze zwracałem mniejszą lub większą uwagę, nawet gdy była "przygaszona". Kilka razy miałem tak w życiu. Inne moje pasje przemijały, niektóre bezpowrotnie, ale oświetlenie trwało cały czas, cociaz w mniejszym lub większym natężeniu. Ze zdwojoną siłą pasja powróciła w 1997r, a pretekstem był zanik żarówek z jednoskrętką i starego typu matowych, co odczułem wtedy chyba boleśniej niż wycofanie żarówek w 2009r. Zacząłem kolekcjonować żarówki. W 2002r, kiedy uczęszczałem do wieczorowego ogólniaka jak nigdy dotąd zaczęło mnie fascynować oświetlenie zewnętrzne. Oczywiście wcześniej rozróżniałem oprawy, zauważałem każdą zmianę na danej ulicy czy słupie. Jedne lubiłem, inne mniej uwielbiałem kwiaty opraw, ale wtedy właśnie zacząłem być bardziej dociekliwy w tych kwestiach. Podczas zajęć w liceum z tyłu zeszytu rysowałem kwiaty kwadratówek. W tamtym okresie (2002 - 03) zacząłem też gromadzić oprawy wewnętrzne, co nie podobało sie mojemu ojcu, ale w końcu przestał reagować.
RACJONALNE OŚWIETLENIE MIESZKAŃ SPRZĘTEM OŚWIETLENIOWYM "POLAM"
- ułatwia prace wykonywane w domu
- nie powoduje olśnienia i zmęczenia wzroku
- stwarza nastrój i warunki miłego wypoczynku
qba

Zdjęcia: 1020

Postprzez Marvin24 » 11 stycznia 2012, 11:12

Ja na niektórych lekcjach jeszcze w podstawówce i liceum pomimo swojego plastycznego antytalentu ;) również rysowałem oprawy - zwłaszcza OURW 2x250 i łychy, jak również wymyślałem jakieś oprawy. Czasem nawet miałem fazę na rysowanie perspektywy całej ulicy - rzecz jasna z rzędami latarni po obu stronach.
Marvin24

Zdjęcia: 568

Postprzez toomm40 » 14 lutego 2012, 23:49

Ja rysowałem świetlówki w oprawach . nowe w różnych temperaturach barwowych i przepalone- z czarnymi końcówkami, oraz takie ze zwartymi starterami, czyli jak same elektody swiecą jak również "zróżowiałe",oprawy najchętniej takie 4x40watt 8-)
TELAM - i wszystko jasne :D
toomm40

Zdjęcia: 0

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Klub Forum