Z początku myślałem, że ten alarm z tyłu to plafon z prostokątnym mlecznym kloszem.
RACJONALNE OŚWIETLENIE MIESZKAŃ SPRZĘTEM OŚWIETLENIOWYM "POLAM" - ułatwia prace wykonywane w domu - nie powoduje olśnienia i zmęczenia wzroku - stwarza nastrój i warunki miłego wypoczynku
Zeskanowałem od babci jakieś zdjęcie z lat bodajże 80 (jest tam też mój dziadek ale zamazałem mu głowę, bo pewnie nie chciałby się on znaleźć na forum Internetowym ) Ale co najważniejsze - zobaczcie - widać dwa kwiaty WOS-ów Oraz przy okazji jedną ORZ-etkę
Pewnie za długo te kwiaty czynne nie były, bo ktoś potłukł niczym nie zabezpieczone WOSy wiszące na tak małej wysokości, a z czego widzę jest to jakieś ogólnodostępne miejsce.
RACJONALNE OŚWIETLENIE MIESZKAŃ SPRZĘTEM OŚWIETLENIOWYM "POLAM" - ułatwia prace wykonywane w domu - nie powoduje olśnienia i zmęczenia wzroku - stwarza nastrój i warunki miłego wypoczynku
Że też ludziom chce się robić takie samoróbki To już wolał bym zainwestować w zwykłą OCP z deklem bo to cudo z WOSem moim zdaniem zbyt estetycznie nie wygląda a i pewnie pracy przy tym sporo było