Tylko nie mówcie mi, że malagi albo szambole

CDM napisał(a):Tak, aktualnie trwa modernizacja i wszystkie SGS 201/400, które widziałeś, znikają z miasta, pozostaną nadal te mniejszych mocy.qba napisał(a):Nie wiedziałem, że SGS201 jest tak wielka. Chyba większa od kwadratówki. Na początku lat 90, będąc w Poznaniu widziałem je na kwiatach na św Marcina, a jako, że wówczas jedyne znane mi sodowe oprawy to były Strada i Kwadratówka, więc zapewne wziąłem je za kwadratówki.
mateusz napisał(a):CDM napisał(a):Tak, aktualnie trwa modernizacja i wszystkie SGS 201/400, które widziałeś, znikają z miasta, pozostaną nadal te mniejszych mocy.qba napisał(a):Nie wiedziałem, że SGS201 jest tak wielka. Chyba większa od kwadratówki. Na początku lat 90, będąc w Poznaniu widziałem je na kwiatach na św Marcina, a jako, że wówczas jedyne znane mi sodowe oprawy to były Strada i Kwadratówka, więc zapewne wziąłem je za kwadratówki.
To u was taki dobrobyt ,że już SGS201/400 wymieniają? U mnie ta oprawa uchodzi za nowoczesna i można spotkac nawet przypadki montowania tych opraw
Doc,myślisz o SL-kach? To nam raczej nie grozi, mają one więcej przeciwników , niż zwolenników.DocBrown napisał(a):Co tam będzie na miejsce SGS201/400 ?
Tylko nie mówcie mi, że malagi albo szambole![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości