battery napisał(a):Jeszcze brakuje obok wersji 125W.
Jestem pewien, że Michał posiada ją w swoich zbiorach

Michal napisał(a):Wg mnie trumienka to najbrzydszy z polskich klasyków ,no może jeszcze OUR 2400.Jednak mam do tej oprawy duży sentyment,ponieważ była to moja pierwsza oprawa w kolekcji.Przytargałem ją do domu w szóstej klasie szkoły podstawowej(1986 rok)i wyremontowałem na balkonie.Była to oprawa do lamp LRF 250W,kórą zwinąłem z pobliskiego placu budowy.Te egzemplarze z początku lat osiemdziesiątych były chyba najlepiej zabezpieczone przed korozją,gniły po ok 10 latach,jednak nawet największemu wrogowi monterowi nie życzę wymiany dławika w korytku(w takim wiszącym na słupie,nie na warsztacie)i odkręcania zardzewiałych śrubek z nakrętkami,do których trudno się dostać jakimi kolwiek narzędziami
rtęciówka napisał(a):A kto w necie foci klasyki (zapewne nieświadomie)
Wg mnie trumienka to najbrzydszy z polskich klasyków ,no może jeszcze OUR 2400.Jednak mam do tej oprawy duży sentyment,ponieważ była to moja pierwsza oprawa w kolekcji.Przytargałem ją do domu w szóstej klasie szkoły podstawowej(1986 rok)i wyremontowałem na balkonie.Była to oprawa do lamp LRF 250W,kórą zwinąłem z pobliskiego placu budowy.Te egzemplarze z początku lat osiemdziesiątych były chyba najlepiej zabezpieczone przed korozją,gniły po ok 10 latach,jednak nawet największemu wrogowi monterowi nie życzę wymiany dławika w korytku(w takim wiszącym na słupie,nie na warsztacie)i odkręcania zardzewiałych śrubek z nakrętkami,do których trudno się dostać jakimi kolwiek narzędziami
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości