Whites86 napisał(a):Luk napisał(a):A ja do forumowej galerii wrzuciłem już 558 zdjęć, ale biorąc pod uwagę to, że jak jeszcze nie było forumowej galerii, to też wtedy wrzucałem zdjęcia (zwłaszcza na Fotosiku) to może wrzuciłem gdzieś ponad 1000 zdjęć na forum.
na galerii na forum zamiescilem 5404 zdjecia na galeri pozaforumowej 4276 na fotosiku okolo 1000 ogolnie zdjęc opraw lamp i (ogolnie lightingowych) zrobilem juz okolo 29 tysięcy w tym 180 filmów, zajechalem przy tym 2 aparaty cyfrowe - Nikon Coolpix L6 i HP photosmart 850
ousd napisał(a):A ja w porównaniu z Whitesem to praktycznie nic nie sfociłem ale już wgrałem 421 zdjęć na Imageshack i 695 na galerię
ousd napisał(a):Ale w Tczewie już jest sama soda, ja mieszkam w Andrzejowie a to jest zadupie, nie ma jak fotografować czegokolwiek poza Andrzejowem i Widzewem, pewnie gdybym miał więcej czasu tak jak Falcon to bym więcej focił
A ciekawsze rzeczy w Andrzejowie to już sfociłem w całości praktycznie, reszta to Ledy Malagi Luny Strady itp.
XXXJeDXXXX napisał(a):ousd napisał(a):Ale w Tczewie już jest sama soda, ja mieszkam w Andrzejowie a to jest zadupie, nie ma jak fotografować czegokolwiek poza Andrzejowem i Widzewem, pewnie gdybym miał więcej czasu tak jak Falcon to bym więcej focił
A ciekawsze rzeczy w Andrzejowie to już sfociłem w całości praktycznie, reszta to Ledy Malagi Luny Strady itp.
Ja mam podejście takie, sfocić wszystko bo może w każdej chwili zniknąć, i zniknęły 4 malagi które sfociłem np., bo była budowa nowego oświetlenia, po znikało trochę LED mercury, a mam sfocone, warto wszystko focić....
XXXJeDXXXX napisał(a):Oj szybko coś to wszystko leci jestem tutaj 9 miesięcy i zrobiłem od połowy kwietnia 2500 zdjęć o tematyce oświetleniowej z prawie 2-miesięczną przerwą, mam coraz większą kolekcję lampek, napisałem 1250 postów, fajnie tu zwami ,lecz coraz mniej już focę z powodu braku materiałów, na wiosnę zasypie was nowymi fotkami. Niestety zauważyłem też że pojawia się coraz mniej fotek, coraz mniej się komentuje zdjęcia...nie wiem czemu tak się dzieje...ale zaczyna mi się nie podobać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości