Whites86 napisał(a):XXXJeDXXXX napisał(a):Oj szybko coś to wszystko leci jestem tutaj 9 miesięcy i zrobiłem od połowy kwietnia 2500 zdjęć o tematyce oświetleniowej z prawie 2-miesięczną przerwą, mam coraz większą kolekcję lampek, napisałem 1250 postów, fajnie tu zwami ,lecz coraz mniej już focę z powodu braku materiałów, na wiosnę zasypie was nowymi fotkami. Niestety zauważyłem też że pojawia się coraz mniej fotek, coraz mniej się komentuje zdjęcia...nie wiem czemu tak się dzieje...ale zaczyna mi się nie podobać
dam ci jedną rade rob fotki opraw z kilku perspektyw, np. zbliżenie potem dalszy plan, zdjęcie z boku pod nią , urozmaicaj to jakoś nie foć na ilość tylko na jakośćnauczyles się robic fotki praktycznie tylko z jednego ujęcia
popatrz na foty OZSów w Nałęczowie, wszystko sfociles praktycznie tak samo
nawet nie zmieniles kąta, podchodziles do każdej po kolei i to samo foto z tej samej perspektywy
jeden taki post można skomentować, każdy kolejny z takimi fotami praktycznie niczym się nie rozni
Robiłem tak do pewnego czasu, dzisiaj zrobiłem coś innego myślałem że ktoś to zauważy, lecz nie zauważył...więc ja już nie łapie