Brakowało tego tematu ale Michał przysłał mi ciekawe fotki z wymiany świetlówek podświetlających tablicę reklamową

mateusz napisał(a):Tyle swietlówek ,tylko po to ,żeby podświetlić jakąś tam reklameJakie tam są swietlówki ,40W?
rtęciówka napisał(a):mateusz napisał(a):Tyle swietlówek ,tylko po to ,żeby podświetlić jakąś tam reklameJakie tam są swietlówki ,40W?
Mnie się wydaję, że 58W, ale niech Michał rozjaśni niejasności![]()
mateusz napisał(a):acha Czy to nie jest oby troche marnowanie prądu ,przeciez to wszystko ma razem moc 2160WLepiej zamontować jeden albo dwa naświetlacze metalohalogenkowe na wysięgniku zamocowanym pod reklamą albo nawet nad reklamą i zastosować kilka swietlówek U mnie tak sie najczęściej robi
mateusz napisał(a):acha Czy to nie jest oby troche marnowanie prądu ,przeciez to wszystko ma razem moc 2160WLepiej zamontować jeden albo dwa naświetlacze metalohalogenkowe na wysięgniku zamocowanym pod reklamą albo nawet nad reklamą i zastosować kilka swietlówek U mnie tak sie najczęściej robi
andrzejlisek napisał(a):Zawsze myślałem, że aby dostać się do lamp, trzeba zdjąć plakat.
Powrót do Sygnalizacja i oznakowanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości