amisiek napisał(a):Czyli będzie aukcja na Allegro pewniez bardzo dobrym profesjonalnym opisem
Elektroservice napisał(a):Weź go z grubsza wyszlifuj i chromo sprayem Wekem psiknij. Będzie git.
Whites86 napisał(a):Elektroservice napisał(a):Weź go z grubsza wyszlifuj i chromo sprayem Wekem psiknij. Będzie git.
tylko czym mam go szlifować ? odblysnik to nie jest taka prosta rzecz do przeszlifowania
lumix26 napisał(a):Whites86 napisał(a):Elektroservice napisał(a):Weź go z grubsza wyszlifuj i chromo sprayem Wekem psiknij. Będzie git.
tylko czym mam go szlifować ? odblysnik to nie jest taka prosta rzecz do przeszlifowania
Spróbuj szczotką na wiertarkę może uda się tym to zrobić ja takie używam też do czyszczenia ale odbłyśnika tym to jeszcze nie robiłem więc nie wiem jaki efekt będzie
http://www.google.pl/search?q=Szczotka+na+wiertark%C4%99&hl=pl&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=RAtnUcHpG4mJ4ATAo4CQBg&ved=0CDoQsAQ&biw=1440&bih=762
lgboguszewski napisał(a):Polecam zmywaki go garnków aluminiowych tzw. "watki" nasączone detergętem, nie niszczą aluminium i świetnie czyszczą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości