rtęciówka napisał(a):Jasin napisał(a):Grudziądz jest obecnie szturmowany przez Malagi 2. Wybrałem się na małą przejażdżkę i naliczyłem 56 nowych malag, których nie było na początku grudnia.

Źle się dzieję, a Philips zbija majątek

Powinni obniżyć cenę jakiejś innej oprawy do ceny Malagi, wtedy może by się je "wytępiło"

Co Wy chcecie od tej biednej Malagi

Te oprawy należą do jednych z tańszych opraw na rynku,a do tego są wg mnie dobrej jakości.Zamontowałem już ich ok 1200 szt.Nie mogę o nich powiedzieć złego słowa.Są bardzo łatwe w montażu i konserwacji.Pierwsze egzemplarze, które montowałem w 1995 roku działają do dziś,poza wymianą żródeł światła.To,że gdzieś tam jakaś oprawa spadła lub się spaliła(nie wiadomo z jakiej przyczyny)nie może wpływać na tak niepochlebne opinie o tej oprawie.To przecież ułamek procenta w stosunku do ilości opraw już wyprodukowanych.Musimy się też przyzwyczaić do sytuacji,że klasyki będą znikać z naszych ulic,wkrótce też pewnie z terenów prywatnych i zastępowane oprawami energooszczędnimi i tanimi min. Malagami.Każde miasto czy gmina chcą oszczędzać na energii czy eksploatacji.