Whites86 napisał(a):powinni to już zmodernizować
Elektroservice napisał(a):Whites86 napisał(a):powinni to już zmodernizować
Tak jak nie lubię modernizowania wszystkiego co popadnie (w tym tego co jest w dobrym stanie i działa bez zarzutu) tak z tym co napisałeś muszę się w 100% zgodzić
Żarówkowce to zmora, co chwila w którymś pada żarówka i widać to doskonale na przykładzie tych nielicznych żarówkowców które pozostały jeszcze w Poznaniu. Jestem za wymianą wszystkich żarówkowców na sygnalizatory diodowe ale tylko porządne, a nie takie w których w niedługim czasie padają diody
XXXJeDXXXX napisał(a):Elektroservice napisał(a):Whites86 napisał(a):powinni to już zmodernizować
Tak jak nie lubię modernizowania wszystkiego co popadnie (w tym tego co jest w dobrym stanie i działa bez zarzutu) tak z tym co napisałeś muszę się w 100% zgodzić
Żarówkowce to zmora, co chwila w którymś pada żarówka i widać to doskonale na przykładzie tych nielicznych żarówkowców które pozostały jeszcze w Poznaniu. Jestem za wymianą wszystkich żarówkowców na sygnalizatory diodowe ale tylko porządne, a nie takie w których w niedługim czasie padają diody
a w lublinie namontowali kilka diodowych i teraz jest taka fajna mieszanka, kilka diodek działa, kilka nie.
Elektroservice napisał(a):Whites86 napisał(a):powinni to już zmodernizować
Powrót do Sygnalizacja i oznakowanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości