XXXJeDXXXX napisał(a):Hehe, nie spodziewałem się Dziękuje
Ja bym też musiał sfocić kwadratowe kwiatki na dużym parkingu koło Bumaru, w Labędach, które ostatnio widziałem przelotnie. Nie wiem czy są używane, niektóre nie mają kloszy, ale grunt, że są
Kolekcjoner i poszukiwacz starych opraw i źródeł światła
Szkoda, że ten pomarańczowy nie świeci, byłem tam i nie raz fociłem za dnia, lecz w nocy tylko raz, a przydałoby się więcej fotek nocnych więc jeśli wkrótce czas pozwoli to trochę pofocę, większość kwadratówkowych jest niestety za płotami więc ich uchwycenie w nocy nie będzie proste lecz zawsze coś tam da radę zrobić, dla przypomnienia owe stare fotki kwiatów kwadratówkowych przy terminalu (po przeciwnej stronie Estakady Kwiatkowskiego niż ten przy estakadzie rowerowej):
Cześć. Większość z Was zapewne kojarzy mnie z poprzedniego konta Mi****ac, także nie widzę większej potrzeby przedstawiania się. Z dedykacją dla kolegi MercuryFenix mieszane kwiaty z Gdyni, znajdujące się przy ul. Unruga (nieopodal Elektrociepłowni):
cukrownik wielkie dzięki za fotki, są naprawdę ekstra. ! pewnie kiedyś były tam same kwadratówki Widzę że wszystkie na klapach poopisywane mają numerki, by zapewne wiedziec który bezpiecznik mają zmienic tylko czy nie lepiej by było zastosowac np. 3 bezpieczniki ? :d