rtęciówka napisał(a):A ja miałem za zadanie usodowić dziesięć trumienek (bez zdejmowania ze słupów, z koszyka) i mówię Wam, Michał wie, co mówi
neon44 napisał(a):rtęciówka napisał(a):A ja miałem za zadanie usodowić dziesięć trumienek (bez zdejmowania ze słupów, z koszyka) i mówię Wam, Michał wie, co mówi
Co ty też pracujesz na zwyżce
rtęciówka napisał(a):Niestety nie... To było jednorazowe zlecenie tj. pracodawca zapytał mnie, czy jest jakaś tańsza opcja skuteczniejszego oświetlenia terenu za zakładem, niż kupno nowych opraw. Poleciłem "usodowić" trumienki, które tam są. Więc sam kupiłem osprzęt (oczywiście nie za swoją kasę), dostałem zwyżkę na trzy godziny i do dzieła
neon44 napisał(a):rtęciówka napisał(a):Niestety nie... To było jednorazowe zlecenie tj. pracodawca zapytał mnie, czy jest jakaś tańsza opcja skuteczniejszego oświetlenia terenu za zakładem, niż kupno nowych opraw. Poleciłem "usodowić" trumienki, które tam są. Więc sam kupiłem osprzęt (oczywiście nie za swoją kasę), dostałem zwyżkę na trzy godziny i do dzieła
![]()
nieźle, czemu się wcześniej nie chwaliłeś
rtęciówka napisał(a):A ja miałem za zadanie usodowić dziesięć trumienek (bez zdejmowania ze słupów, z koszyka) i mówię Wam, Michał wie, co mówi
Michal napisał(a):rtęciówka napisał(a):A ja miałem za zadanie usodowić dziesięć trumienek (bez zdejmowania ze słupów, z koszyka) i mówię Wam, Michał wie, co mówi
W trzy godziny przerobić 10 trumienek na sodęDobry jesteś
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości