No ale dość offtopu. Ja nie uznaję żarówek mocy większej niż 60W, bo i tak świeci to miernie, jak potrzeba dużych ilości światła lepiej iść w kierunku lepszych źródełek.
Elektroservice napisał(a):Daj spokój z regulaminem, bo jakbyś się przypatrzył uważnie, to wpis opatrzony został odpowiednią emotką
No ale dość offtopu. Ja nie uznaję żarówek mocy większej niż 60W, bo i tak świeci to miernie, jak potrzeba dużych ilości światła lepiej iść w kierunku lepszych źródełek.
Elektroservice napisał(a):Daj spokój z regulaminem, bo jakbyś się przypatrzył uważnie, to wpis opatrzony został odpowiednią emotką
XXXJeDXXXX napisał(a):Teraz 300-tki ?
qba napisał(a):Te oprawy z czujką ruchu na 2 żarówki są kiepskie i czujnik długo nie pociągnie przy dwóch 100tkach, bo one są max dla 25w. Niby wykonana ze stali, a i tak ta oprawa to chiński badziew. U mnie w ostatnich latach pełno się tego pojawiło, zamiast WOSów.
Watt napisał(a):Gdzie i kiedy
Powrót do Klasyczne oprawy oświetleniowe wewnętrzne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości