Elektroservice napisał(a):Przed modernizacją było to równie paskudne, jeśli nawet nie gorsze. Szkoda, że nie wywalili zupełnie głowicy i nie zamontowali podwójnego wysięgnika.
Ja mam wręcz odwrotne odczucie - bardzo lubiłem oryginalne, duże kwiaty - kwestia gustu...
Co kto lubi Ja bardzo nie lubię kwiatów z większą niż 3 góra 4 ilością ramion bo wyglądają jak jakieś ohydne pająki bez względu na to jakie oprawy na nich są.
Precz z przewodami YDYt, oraz podobnymi w instalacjach elektrycznych !
W Olsztynie wyjątkowo zeszpecili te kwiaty. Czemu nie mogli jakoś porządnie i równo tych wysięgników obciąć, jak w Trójmieście? A tak pozostały jakieś kikuty. Kiedyś na tych kwiatach były 10x OURW 2250.
RACJONALNE OŚWIETLENIE MIESZKAŃ SPRZĘTEM OŚWIETLENIOWYM "POLAM" - ułatwia prace wykonywane w domu - nie powoduje olśnienia i zmęczenia wzroku - stwarza nastrój i warunki miłego wypoczynku
Żeby na zwykłym obcinaniu się skończyło, znane są przecież ich modyfikacje głowic w taki sposób, że z pospawanych rurek zrobili konstrukcje o dziwnym kształcie, wartym wspomnienia są naświetlacze na niektórych kwiatach zamiast opraw ulicznych.