Whites86 napisał(a):no nie no tą kule to już mogłeś darować ;P jeśli koniecznie musi być w kolekcji to niech jest schowana w kartonie gdzies na strychu , a w jej miejsce daj to oro ode mnie
Michal napisał(a):Whites86 napisał(a):no nie no tą kule to już mogłeś darować ;P jeśli koniecznie musi być w kolekcji to niech jest schowana w kartonie gdzies na strychu , a w jej miejsce daj to oro ode mnie
Tak też myślałem na początku, ale ORO obok wisi dlatego wybrałem kulę, ale może i masz rację fajniej by wyglądało ORO ze szkłem i peningiem w środku.jak będę miał chwilę to podmienię.
amisiek napisał(a):
famabud napisał(a):Kwiatek przepiękny, ale kul mam po dziurki w uszach.W sumie nie ma sensu za bardzo wkręcać do niej lampy powlekanej, bo i tak klosz jest mleczny.
OZP to niemiłosierna tandeta, jedyną jej przewagą nad innymi kulami jest nieżółknący klosz.
Whites86 napisał(a):no nie no tą kule to już mogłeś darować ;P jeśli koniecznie musi być w kolekcji to niech jest schowana w kartonie gdzies na strychu , a w jej miejsce daj to oro ode mnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość