Moderator: lumix26
toomm40 napisał(a):a to , to niby co to ma być
Lampka napisał(a):Nie wywalaj tej siatki, myślę, że skoro ktoś tak pomyślał i nie jest to jedyny przypadek, to warto to zostawić, choćby jako pewną ciekawostkę. Z resztą na pewno masz wiele rur Razno bez tej siatki, więc na tej możesz ją zostawić.
toomm40 napisał(a):no właśnie, coś mi podpadała ta rura Razno z siatką . czyli zdobyłeś zwykłą świetlówkę Razno . to teraz szukaj kolejnych
Whites86 napisał(a):toomm40 napisał(a):no właśnie, coś mi podpadała ta rura Razno z siatką . czyli zdobyłeś zwykłą świetlówkę Razno . to teraz szukaj kolejnych
niestety znaleźć je to nie taka prosta sprawamam tylko 2 rury razno na stanie jedna dzienna i jedna człodno biała
Lampka napisał(a):Whites86 napisał(a):toomm40 napisał(a):no właśnie, coś mi podpadała ta rura Razno z siatką . czyli zdobyłeś zwykłą świetlówkę Razno . to teraz szukaj kolejnych
niestety znaleźć je to nie taka prosta sprawamam tylko 2 rury razno na stanie jedna dzienna i jedna człodno biała
Mogę ci nazbierać sprawnych Raznów nawet całe pudło, jak chcesz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość