Musze przyznać,ze daje dosyć fajny efekt - mowa o oprawie ledowej,sam zastanawiam się teraz nad montażem,tylko nie byłaby umieszczona nad łóżkiem a raczej w centralnej części pokoju.
W moim salonie wzorowo prezentuje się (***USUNIĘTO LINK REKLAMOWY***) lampa izza - co o niej sądzicie? Czy gdybym tak z 3 umieścił obok siebie prezentowało by się to fajnie?
Ostatnio edytowano 22 listopada 2014, 00:45 przez amisiek, łącznie edytowano 1 raz
Powód:Usunięcie linku reklamowego.
robnowak napisał(a):W moim salonie wzorowo prezentuje się lampa izza - co o niej sądzicie? Czy gdybym tak z 3 umieścił obok siebie prezentowało by się to fajnie?
przede wszystkim sądzimy,że to złe miejsce na reklamę , to nie portal komercyjny , tylko dla pasjonatów. ceny z kosmosu, a design-to już rzecz gustu ja tam wolę BMKS-a 2x40W
Każda nachalna reklama to spam. A co do oprawy to moim zdaniem nadaje się jedynie do powieszenia nad biurkiem lub stołem, do ogólnego oświetlenia stanowczo się nie nadaje.
Mnie się nie podobają takie nowomodne oprawy tym bardziej, że większość jest na trzonek E27, wiadomo, że nie wszędzie da radę wewnątrz określonych opraw umieścić świetlówki liniowe, lecz wiele z tego co jest oferowane wyłącznie w wersji E27 mogłoby być także w wersji na świetlówki PL. Przy braku takiego wyboru dość krytycznie odnoszę się do wielu produktów oferowanych w sklepach z oświetleniem "dla domu".