MercuryFenix napisał(a):Wszystko fajnie kolego, ale nie możesz dać odnośnika do katalogu ? Nie przepadam za przeglądaniem stron na których ciężko coś znaleźć
ZbieraczStaroci napisał(a):MercuryFenix napisał(a):Wszystko fajnie kolego, ale nie możesz dać odnośnika do katalogu ? Nie przepadam za przeglądaniem stron na których ciężko coś znaleźć
W dwudziestoleciu międzywojennym MEN nazywał się MWRiOP (Ministerstwo Wyznań Religijnych i Oświecenia Publicznego), i tekst na blogu właśnie tak nazwałem. Może przypadkiem poprzeglądasz mój blog i znajdziesz coś ciekawego
bezpośrednio: http://www.zbieraczstaroci.pl/na-wlasne-oczy/relacje/zyrandol-ministerstwo-wyznan-religijnych-i-oswiecenia-publicznego/
p.s
Chciałem wrzucić fotki na forum, ale nie przyjmuje plików .jpg Nie wiem o co chodzi.
FOX napisał(a):Piękny żyrandol , całe szczęście że w ciągu tych wszystkich lat nikt nie wpadł na pomysł bo go wymienić na coś bardziej współczesnego.
Mam pytanie- w jaki sposób jest wykonane podłączenie żyrandola- czy było realizowane w formie złącza rozłączanego w chwili opuszczania ? czy jednak przed opuszczeniem należało ręcznie rozłączyć przewody np w kostce?
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości