trojmiejski napisał(a):To jest najstarszy typ klosza. Poza tym, dobrze widzę, że świeci na 2 rtęciówki?
W Warszawie OURW obecnie łatwiej jest chyba znaleźć na elewacjach budynków niż na słupach nie licząc terenów kolejowych (przy czym stamtąd też stopniowo znikają), sam jak w 2013 byłem w Warszawie to OURW nie będącą na terenie kolejowym, a w mieście to właśnie spotkałem na elewacji budynku, przypomnę może zdjęcia jej:
Beton napisał(a):trojmiejski napisał(a):To jest najstarszy typ klosza. Poza tym, dobrze widzę, że świeci na 2 rtęciówki?
Raczej słabo z tymi dwiema rtęciówkami, albo są wykończone, bo OURW2250 świeciłaby naprawdę mocno na takiej wysokości i z nowymi LRFami.
trojmiejski napisał(a):W Warszawie OURW obecnie łatwiej jest chyba znaleźć na elewacjach budynków niż na słupach nie licząc terenów kolejowych (przy czym stamtąd też stopniowo znikają), sam jak w 2013 byłem w Warszawie to OURW nie będącą na terenie kolejowym, a w mieście to właśnie spotkałem na elewacji budynku, przypomnę może zdjęcia jej:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości