Leda i troszku natury

Ledy i nadchodząca burza
Czyżbym tylko ja nie miał żadnej oprawy?
cieszyn napisał(a):Fajnie to cyknąłeś, zdjęcia mają swój klimat !![]()
------------------------------Czyżbym tylko ja nie miał żadnej oprawy?
Nie, cieszyn tez nie ma, choć ma od dawna obiecaną OUR700, ale na wymianę za inną, byle jaką, ale świecącą oprawę i wciąż nie mam jej skąd wziąć
- no i to szybko!Michal napisał(a):cieszyn napisał(a):Fajnie to cyknąłeś, zdjęcia mają swój klimat !![]()
------------------------------Czyżbym tylko ja nie miał żadnej oprawy?
Nie, cieszyn tez nie ma, choć ma od dawna obiecaną OUR700, ale na wymianę za inną, byle jaką, ale świecącą oprawę i wciąż nie mam jej skąd wziąć
Chyba będę musiał coś dla was zorganizować :D
Michal napisał(a):Cieszyn,Ta oprawa jest w bardzo dobrym stanie.Jestem pewien,że mimo tej wkręconej LR 400 w środku jest oryginalny osprzęt OUR 700.A czy nie możesz jej podmienić na jakiegoś halopaka,tylko musi to być oprawa ulicznaPogadaj z gościem,może się zgodzi
cieszyn napisał(a):Michal napisał(a):Cieszyn,Ta oprawa jest w bardzo dobrym stanie.Jestem pewien,że mimo tej wkręconej LR 400 w środku jest oryginalny osprzęt OUR 700.A czy nie możesz jej podmienić na jakiegoś halopaka,tylko musi to być oprawa ulicznaPogadaj z gościem,może się zgodzi
Kurcze, to jest myśl, nie wpadłem na to, więc gościa spytam, czy się nie zmieni na reflektor jakiś duży z żarówką halogenową?, to nie jest aż tak drogie, nie?
lampa123 napisał(a):cieszyn napisał(a):Michal napisał(a):Cieszyn,Ta oprawa jest w bardzo dobrym stanie.Jestem pewien,że mimo tej wkręconej LR 400 w środku jest oryginalny osprzęt OUR 700.A czy nie możesz jej podmienić na jakiegoś halopaka,tylko musi to być oprawa ulicznaPogadaj z gościem,może się zgodzi
Kurcze, to jest myśl, nie wpadłem na to, więc gościa spytam, czy się nie zmieni na reflektor jakiś duży z żarówką halogenową?, to nie jest aż tak drogie, nie?
Może 20zł całość
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości