Grochów i Gocławek są prawdziwymi kopalniami podobnych zabytków. Niestety budki świecące znikają coraz szybciej dlatego postanowiłem trochę ich pofocić - oto reszta zdjęć z wypadu w te okolice. Ale i tak najbardziej podoba mi się ta stara z ulicy Dubieńskiej z poprzedniej serii fotek.
Jeden mój kolega sobie kiedyś zabrał na pamiątkę takiego blaszaka z numerem ze swojego dawnego domu, w którym kiedyś mieszkał, a był już pozamykany i przeznaczony do rozbiórki.
RACJONALNE OŚWIETLENIE MIESZKAŃ SPRZĘTEM OŚWIETLENIOWYM "POLAM" - ułatwia prace wykonywane w domu - nie powoduje olśnienia i zmęczenia wzroku - stwarza nastrój i warunki miłego wypoczynku
W pierwszej chwili myślałem, że chciałeś pokazać OURW2250 z kompletem LRF-ów, która prezentuje się w centrum zdjęcia. Dopiero po wpatrzeniu się zauważyłem latarenkę z numerem domu. Cała zachlastana zaprawą.
To było tak, że robiłem zdjęcie OURW, a latarenkę z numerem dopiero w domu zauważyłem na zdjęciu, gdybym zobaczył na miejscu od razu to bym zrobił więcej zdjęć.