JeD napisał(a):Odpalił by 2 OURW 2250?
Dwóch sztuk z 2 sprawnymi lampami to raczej ten agregat nie pociągnie, jedną OURW to tak.
JeD napisał(a):Odpalił by 2 OURW 2250?
JeD napisał(a):Kurczę, super sprawa. Coraz wiecej was takie rzeczy robi. Liczę, że znajdziesz jeszcze jakieś miejsca. Czy czasem nie ma tam innych opraw od tych OURW (chodzi o jedno lampowe) ?Odpalił by 2 OURW 2250?
Beton napisał(a):Piękna akcja! No i widzisz, i Ty coś odpaliłeś u siebie. OURW znowu zaświeciła po ilu latach? Fajne miejsce - nie ma blisko żadnej latarni, i taka jedna świecąca pośród niczego robi piękny klimat
. Swoją drogą te oprawy mogłyby z powodzeniem oświetlać tą drogę, choćby jedną rtęciówką.
MRP200 napisał(a):Ja mam znacznie bliżej. Może wspólnie, kiedyś, (a może i kolega Utilizer da się namówić) zrobimy akcję odpalenia tej oprawy. A z racji że to blisko to przy okazji może spróbowalibyśmy odpalić od lat nieczynne łyżki na skwerze przy skrzyżowaniu Warszawska - Mogileńska.
Michal napisał(a):Szkoda,ze nie mieszkasz bliżej, chciałem kiedyś spróbować odpalić ORZ 7 na terenie nowego ZOO na Malcie, a samemu mi się nie chce. Nie świecą od 1978 roku, rtęciówki są już szare.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość