Beton napisał(a):Spróbuję z opcją ignorowania.
Można? Można... Powinieneś od tego zacząć

Beton napisał(a):Spróbuję z opcją ignorowania.
KaszeL napisał(a):Beton napisał(a):Spróbuję z opcją ignorowania.
Można? Można... Powinieneś od tego zacząć
KaszeL napisał(a):Dziury? Serio? Przecież i tak Cię wypowiedzi Sławka nie interesują, więc o jakich dziurach mówisz. Naucz się trochę tolerancji dla innych, bo dla takich którzy nie tolerują odmienności nie ma tutaj miejsca.
Utilizer napisał(a):Przypomnę że w imię tej tolerancji z forum odszedł kolega Leon który robił świetne fotorelacje
Beton napisał(a):Mówię o takich dziurach, że ktoś skomentuje "nieistniejący" dla mnie post i wtedy będzie dziura. To jeszcze raz - gdzie się podziali watt, jaeej, arturled, i biedny Kamillo z Zawiercia? Czemu nie otrzymali tolerancji? Ten ostatni był opóźniony w rozwoju, czyż nie należało mu się jeszcze więcej tolerancji? (...) kończę temat. Szkoda mi sobie nerwów strzępić po raz kolejny.
Beton napisał(a):W sumie nie dziwię się teraz jego decyzji, ja jak widać też dostałem sugestię wypadu z forum, w imię tolerancji dla Sławka
KaszeL napisał(a):Jeśli zachowanie tych trzech dzieciaków było dla Ciebie na poziomie zachowania Sławka, to faktycznie nie mamy o czym rozmawiać.
Nikogo na siłę tutaj trzymać nie możemy. Forum jest dla wszystkich i należy to uszanować. Oczywiście wszelkiego rodzaju chamstwa, czy ogólnej dziecinady tolerować nie będziemy. Mam nadzieję, że Ciebie w życiu nie spotka jakaś tragedia, przez którą będziesz przez resztę społeczeństwa traktowany jak drugiego sortu. Nikomu tego nie życzę.
Beton napisał(a):Sorry, kolejny bezsensowny post w stylu "skąd pochodzi to cudo", "zdjęcie jest nie takie, jak trzeba" , czy podobne idiotyzmy jak w pierwszy poście tego wątku nie są na żadnym poziomie.
Beton napisał(a):Przepraszam, skąd wiesz, że osobnika pod nickiem "Kamillo" nie spotkała jakaś życiowa tragedia? Przecież gołym okiem widać, że nie jest zdrowy umysłowo? Dla niego już w takim razie nie ma tolerancji, a dla Sławka jest?
Beton napisał(a):Nie wiem, dlaczego ma fory, nie interesuje mnie to i nie musimy o tym dyskutować.
KaszeL napisał(a):Ty, czy Twój kolega Daylight macie odmienne zadnie ode mnie w wielu sprawach - ale to przecież z góry nie oznacza, że nie ma tu dla was miejsca.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości