qba napisał(a):Fajna. Kiedyś chciałem sobie logo Polamu wydziargać, ale ogólnie to nie jestem fanem tatuaży.
heh no ja bym żadnych firmowych znaków nie chciał

qba napisał(a):Fajna. Kiedyś chciałem sobie logo Polamu wydziargać, ale ogólnie to nie jestem fanem tatuaży.
daylight napisał(a):Technologię bodypainting można zrealizować w oparciu o narzędzia dostępne w gospodarstwie domowym, lub możliwe do łatwego kupienia w każdym wielkim mieście.
Takie jak np wałki do malowania, pędzel-ławkowiec, felgę od Kama3a, farbę olejną, emulsyjną, akwarele, igły, strzykawki, siekiery, zamki Gerda, oraz przepaloną żarówkę na wzór.
oskard napisał(a):...ja bym jeszcze do tego zestawu dodał zabytkowy, emaliowany nocnik z XIX wieku, oczywiście z zawartością
oskard napisał(a):Wtedy to dopiero można straszyć, nie tylko cietrzewie !
oskard napisał(a):daylight napisał(a):Technologię bodypainting można zrealizować w oparciu o narzędzia dostępne w gospodarstwie domowym, lub możliwe do łatwego kupienia w każdym wielkim mieście.
Takie jak np wałki do malowania, pędzel-ławkowiec, felgę od Kama3a, farbę olejną, emulsyjną, akwarele, igły, strzykawki, siekiery, zamki Gerda, oraz przepaloną żarówkę na wzór.
Nawiązując do niedawnej dyskusji w wątku o oszczędnościach energii - ja bym jeszcze do tego zestawu dodał zabytkowy, emaliowany nocnik z XIX wieku, oczywiście z zawartością...tak, na wypadek gdyby komuś odcieni brązu brakowało
Wtedy to dopiero można straszyć, nie tylko cietrzewie !
daylight napisał(a):O tak! Ty jeden wiesz czego mi trzeba. Z dużym uchem, z dziubkiem, z wywiniętym rantem! Ale zawartość to sobie sam zorganizuję.
FOX napisał(a):
Nawiązując do wątku o oszczędzaniu- oskard czy nie myślałeś o zakupie zaporożca![]()
?
Myślałem - nawet kiedyś dałem zdjęcie takiego luxus odpicowanego, chyba w wątku o tym, kto czym jeździ. O ile dobrze pamiętam, w dyskusji uczestniczył też Leon ze Skarżyska.
Zaporożca jak najbardziej, zwłaszcza tego z wlotem powietrza a'la Ferrari (chyba to był ZAZ 68), ale nie tylko.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości