JeD napisał(a):W tym wątku dajemy oprawy które są dostępne na terenach po za naszymi domostwami i nie są w naszym posiadaniu. Tak było, tak jest i tak będzie.
Pablo napisał(a):JeD napisał(a):W tym wątku dajemy oprawy które są dostępne na terenach po za naszymi domostwami i nie są w naszym posiadaniu. Tak było, tak jest i tak będzie.
Aha...
Dziękuję,kol. Jędrzeju za wyczerpującą odpowiedź.....
To pokaż mi zapisek o tym informujący
Whites86 napisał(a):Pablo napisał(a):JeD napisał(a):W tym wątku dajemy oprawy które są dostępne na terenach po za naszymi domostwami i nie są w naszym posiadaniu. Tak było, tak jest i tak będzie.
Aha...
Dziękuję,kol. Jędrzeju za wyczerpującą odpowiedź.....
To pokaż mi zapisek o tym informujący
kolego pragne Ci przypomnieć że to ty masz się dostosować do zasad tu panujących a nie się rzucać kiedy ktoś zwróci Ci uwage
Pablo napisał(a):Ale ja grzecznie poprosiłem o pokazanie zapisku o tym informującym, bo ja jakoś go nie znalazłem....
Utilizer napisał(a):Rewelka ta pomarańczowa łyżkaCiekawe kto się tak postarał, może jakiś uczeń
Bo widać sporo pracy - fajny kolor, nowe wkręty i zaczep, nowa oprawka, nowy odbłyśnik i ta szyba
Szkoda tylko że nie ma MH
Pablo napisał(a):Ale ja grzecznie poprosiłem o pokazanie zapisku o tym informującym, bo ja jakoś go nie znalazłem....
Nie ma zapisku, wystarczy zobaczyć że temat jest w dziale " Profesjonalne oprawy oświetleniowe ‹ Klasyczne oprawy oświetleniowe zewnętrzne", a nie w dziale "Wasze kolekcje", siedzisz tu wystarczająco długo i na pewno to zauważyłeś więc nie udawaj głupka
Whites86 napisał(a):Nie pasuje. I wstawianie tych samych fot w różnych miejscach tylko zasmieca forum
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości