na początku myślałem że będę znienawidzony przez tą grupe, ale okazało się ze są spoko, zalozyciel tej grupy dal mi nawet w prezencie naszywki z ich logo SectorZone
Whites86 napisał(a):pretensji jako takich nie mielijedynie troche narzekał że tyle się starali i nikt tego nie zobaczył wkur$%^&li tylko policje tym i nic więcej
![]()
na początku myślałem że będę znienawidzony przez tą grupe, ale okazało się ze są spoko, zalozyciel tej grupy dal mi nawet w prezencie naszywki z ich logo SectorZone
Whites86 napisał(a):na swoim profilu na VK od czasu do czasu wrzucałem efekty Twoich prac i zgłosił się do mnie koleś co tworzy Prypeć 3D
z taką oto wiadomością(jeśli będzie trzeba przetłumaczę)
Дружище, я работаю над созданием 3D моделей зданий города Припять и ЧЗО, не мог бы ты поделиться исходниками своих фотографий? Как известно, ВКонтакте сжимает фотографии после выгрузки, а найти подобные неэкскурсионные фотографии практически невозможно.
Whites86 napisał(a):chodzi mu o oryginały fotek (grafik komputerowych zrobionych przez Ciebie) z których on będzie mogł skorzystać, bo po wrzuceniu na VK mocno tracą na jakości dodatkowo ja sciągałem je bezpośrednio z forum, a nasza galeria tez masakruje jakośc fotek
oczywiście niczego nie dostanie bez wcześniejszej Twojej zgody
WOS60 napisał(a):Whites86 napisał(a):chodzi mu o oryginały fotek (grafik komputerowych zrobionych przez Ciebie) z których on będzie mogł skorzystać, bo po wrzuceniu na VK mocno tracą na jakości dodatkowo ja sciągałem je bezpośrednio z forum, a nasza galeria tez masakruje jakośc fotek
Generalnie to, co tu wrzucam to są oryginały. Mogę wygenerować coś w większej rozdzielczości, te które wrzucam na forum są od razu generowane w rozdzielczości 1024x768. Mógłbym też dodać wtedy jakiś znak wodny.
Whites86 napisał(a):WOS60 napisał(a):Whites86 napisał(a):chodzi mu o oryginały fotek (grafik komputerowych zrobionych przez Ciebie) z których on będzie mogł skorzystać, bo po wrzuceniu na VK mocno tracą na jakości dodatkowo ja sciągałem je bezpośrednio z forum, a nasza galeria tez masakruje jakośc fotek
Generalnie to, co tu wrzucam to są oryginały. Mogę wygenerować coś w większej rozdzielczości, te które wrzucam na forum są od razu generowane w rozdzielczości 1024x768. Mógłbym też dodać wtedy jakiś znak wodny.
wypadalo by dać znak wodny, VK to rosja a wiesz jak tam się postepuje z nieoznakowanym towarem...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości