slaweklampy napisał(a):Jak ci się udało wejść na ten teren, czy zrobiłeś zdjęcia z zewnątrz?
Załatwiłem w ZDP w Cieszynie zgodę na wejście na teren ZDP'u i sfotografowanie tychże opraw . Udało mi się uratować kilka opraw - część z nich prezentowałem już w wątku "Wasze kolekcje"----->"Tomasz" .
Konto użytkownika zablokowane przez administrację.
Następnym razem, jak będziesz załatwiał oprawy to przygarnij dla mnie jakaś łyżkę lub OUR. Poluje też na oprawę wewnętrzną OR ( ohydny rupieć) jak gdzieś namierzysz to daj cynk. Fajne znalezisko i dobrze że pozyskałeś część z tych opraw.
Opraw do "przygarnięcia" będzie bardzo dużo - Skoczów do końca września ma pozbyć się przestarzałych opraw(w tym ok. 60% rtęciowych )na rzecz opraw LEDowych.
Konto użytkownika zablokowane przez administrację.
Stary Sącz, ul Jana III Sobiewskiego. Trzeba było się rozstać ze starymi słupami z oprawami OUSd-70: Jak się później okazało, stare słupy z OUSd były składane przy jednym prywatnym parkingu. Rok produkcji tych OUSd to był 1994 rok...: [img]http://fotki.lighting
Ostatnio edytowano 9 listopada 2018, 19:36 przez Wojtek26162, łącznie edytowano 1 raz