AsXSn napisał(a):Co w tych oprawach na pierwszych zdięciach świeci MH?
Whites86 napisał(a):mogliście powywalać klosze. było by jaśniej
Lampa napisał(a):Niestety Tomek został wystawiony do wiatru przez naszego forumowego kolegę, który zapewniał że nowe źródła 125W dojdą najpóźniej do 14 sierpnia 2018 (15.08.2018 był piknik drezynowy), źródła nie doszły do dzisiaj więc wkręciliśmy to co mieliśmy, a mogło nieco więcej opraw świecić i mocniej bo część rtęciówek które były dostępne była w różnym stopniu zużyta...
Whites86 napisał(a):mogliście powywalać klosze. było by jaśniej
Tomasz napisał(a):tym bardziej, że NIE znasz sytuacji, ale jak zwykle masz najwięcej do powiedzenia...
Tomasz napisał(a):Dokładnie, może i z kloszami lepiej wyglądają te oprawy, niż pozbawione ich, ale zabiera on jakieś 10-15% strumienia...
Lampa napisał(a):Tomasz napisał(a):tym bardziej, że NIE znasz sytuacji, ale jak zwykle masz najwięcej do powiedzenia...
Piszę to czego dowiedziałem się od osoby która zna sytuację.
Zwykle to ja raczej powstrzymuję się od pisania (popatrz na moją liczbę postów) więc nie wiem o co Tobie chodzi w tym ostatnim stwierdzeniu![]()
Lampa napisał(a):Tomasz napisał(a):Dokładnie, może i z kloszami lepiej wyglądają te oprawy, niż pozbawione ich, ale zabiera on jakieś 10-15% strumienia...
A odbłyśnik, którego po czasie chwyci korozja nie obniży sprawności oprawy?
Tomasz napisał(a):Rozmawiałem przed chwilą z Tomkiem i powiedział, że nie jest wcale na mnie zły, ani nie czuje się wystawiony na wiatr
Powrót do Oświetlenie obiektów infrastruktury kolejowej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość