Alexander napisał(a):DarekG napisał(a):
Czyli wymiana tych chińskich rtęciówek na Narvę?
Tak; udało się okazyjnie zakupić nowe Narvy z zapasów magazynowych
I to się nazywa odpowiedź na zadane pytanie...
Alexander napisał(a):Może dodedukuj się w tych sprawach, bo "pewne sprawy"są ugadane od 2 tygodni.
Po pierwsze to przestań pyskować i zmień ton pod moim adresem bo to nie ty kopałeś rów żeby zasilić te słupy i nie ty latałeś z drabiną i podnośnikiem żeby wymienić źródła i naprawić kilka drobiazgów, a wszystko po to żeby można było sobie popatrzeć jak to świeci.
Dwa tygodnie temu byłem ja i jeszcze dwie inne osoby z forum na akcji w Bytowie i akcja została zakończona zdjęciami Trojmiejskiego.
Alexander napisał(a):Jeżeli nie jesteś na czasie, zapytaj Tomka, z naciskiem na zapytaj a nie wymyślaj za niego odpowiedzi,jak to zrobiłeś wielokrotnie na PW,a potem wypisuj takie bzdury.
Właśnie z nim rozmawiałem cytując mu twoją wypowiedź i stwierdził że on sam chyba też nie jest na czasie

czyli wychodzi kolejny raz na to że kłamiesz
Temat peronów jest już zamknięty i nie będzie już żadnych wymian źródeł z chińskich na inne, taką informację też otrzymałem przed momentem.
A co do PW to mogę je oficjalnie przedstawić, czytały je też inne osoby w tym Tomek i nie było w nich żadnej nieprawdy i bzdur
Cel twojego działania z tymi źródłami jest łatwy do przewidzenia
Po zamieszczeniu tej wypowiedzi okazuje się że nasz kolega cwaniaczek szybko usunął swoją wypowiedź (jak to ma często w nawyku), ale na szczęście jej treść możemy przeczytac w cytatach z mojej wiadomości.
Stało się tak zapewne po otrzymaniu tel od Tomka którego nie odebrał bo wiedział że napisał kłamstwa na forum