Uuu... Jak kiedyś powstanie w końcu druga nitka to pewnie te jej nie oświetlą

[/quote]cieszyn napisał(a):cieszyn napisał(a):A kto wie, do czego służą te boczne pręty na tym słupie???
- może do wieszania flag?
przez Paweł
Wymiana słupów dwufunkcyjnych trakcyjno - oświetleniowych z
siecią kablową w ciągu ul. Wały Gen. Sikorskiego w Toruniu
2.1 Materiały niezbędne do wykonania robót
Dla oświetlenia i trakcji zastosowano typowe słupy KROMISS KRO/D20/11,5 /2,0 umożliwiające
zawieszenie opraw na wysokości 8m.
• źródła światła i oprawy - należy dla oświetlenia drogowego stosować źródła światła ze względu na
wysoką skuteczność świetlną, trwałość i stałość strumienia świetlnego w czasie oraz oddawanie
barw, zaprojektowano źródła metalohalogenkowe typ MASTER CIT Floor CDM – TT - 150W
montowane w oprawach typu OW -2 z kloszem szyszka mleczna firmy ROSA. Oprawy powinny
być przechowywane w pomieszczeniach o temperaturze nie niższej niż -5°C i wilgotno ści
względnej powietrza nie przekraczającej 80% i w opakowaniach zgodnych z PN-66/0-79100.
Edziu napisał(a):Nastepna porcja fotek, W ten weekend postanowiłem poszukać klasyków w mieście i się nie spodziewałem że jeszcze tyle ich jest , ale trochę naszukałem sie ich, wystepuja jedynie na terenach przemysłowych lub opuszczonych, fotek klasyków mam jeszcze więcej ale będę je stopniowo dawkował,
łyżki przy dworcu miasto![]()
Lyzki przy aptece zrobiłem w większym powiększeniu, dodam że ta łyżka świeci się dzień i noc bez przerwy.![]()
![]()
kula na bardzo niskim słupie, ok. 3 metry
ul. gregorkiewicza jeszcze parę lat temu były tu łyżki ORZ7![]()
![]()
Jakaś dziwna odmiana OURW2250![]()
od dawna nieczynny Dworzec północny, same klasyki
trumienki przy dworcu miasto, jest ich jeszcze więcej ale nie dało się wszystkich ująć w obiektyw![]()
![]()
![]()
OURW z płaskim kloszem?
Jakaś dziwna odmiana OURW2250
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości