Prawdopodobnie po tej samej wichurze na słupie przy ul.Wiertniczej przekręciła się ta kwadratówka i teraz oświetla niebo A ta druga też jest zwraca na siebie uwagę wystającą sodówką
Kwadratówki oświetlającej niebo jeszcze nie spotkałem ani tym bardziej kwadratówki z tak wystającym źródłem światła. Jestem ciekawy co spowodowało takie ułożenie źródła
Spotkałem się z dyndającą oprawką w kwadratówce, ale bez źródła światła. Pewnie zostało wykręcone lub zbite.
RACJONALNE OŚWIETLENIE MIESZKAŃ SPRZĘTEM OŚWIETLENIOWYM "POLAM" - ułatwia prace wykonywane w domu - nie powoduje olśnienia i zmęczenia wzroku - stwarza nastrój i warunki miłego wypoczynku
Faktycznie, ten słup z kwadratówkami został nieznacznie uderzony, wysięgnik i słup są przekrzywione, a to, ze jedna oprawa swieci w niebo, to wynik zamortyzowania tego uderzenia. Ogólnie mówiąc duża ilosć kwadratówek bywa bardzo kiepsko umocowana, obejmy z czasem się luzują i taki jest efekt. druga oprawamusiała wisieć widocznie mocno, to spowodowało skrzywnienie oprawki, a kto wie, czy czasem nie pękła
U mnie w mieście w czasie wichury ciągle przekręcała sie kwadratówka. Mimo że była poprawiana z powrotem przekręcała się w bok. W kopńcu wymienili ją na Ledę, a potem na SGS203.
RACJONALNE OŚWIETLENIE MIESZKAŃ SPRZĘTEM OŚWIETLENIOWYM "POLAM" - ułatwia prace wykonywane w domu - nie powoduje olśnienia i zmęczenia wzroku - stwarza nastrój i warunki miłego wypoczynku