DocBrown napisał(a):Moim zdaniem, najbliższy możliwy termin to następna sobota lub niedziela, bo dziś raczej nie uda się nic zdziałać, może będziemy rozmawiać o oprawach klasycznych
pomysł według mnie jest dobry,tylko czy to nie wygląda na takie sztuczne napędzanie forum :?:
jeśli się zgodzimy na jakiś temat, to nie bęzie narzucony, tak?A poza tym czy nie zrobi się bałagan jeżeli wszyscy będziemy dyskutować na ten sam-narzucony temat![]()
w to bardzo bardzo wątpię, bo jak obserwuję forum, to tu aktywnie działa tylko kilka (słownie: kilka) osób. Dlatego i stąd ten pomysłMichal napisał(a):Cieszynie,Jeszcze fajniej by było gdyby takie forumowisko wyszło spontanicznie,tak jak kiedyś burzliwie dyskutowaliśmy na temat opraw ORZ 6 i 7 .
cieszyn napisał(a):bo jak obserwuję forum, to tu aktywnie działa tylko kilka (słownie: kilka) osób. Dlatego i stąd ten pomysł
Luk napisał(a):cieszyn napisał(a):bo jak obserwuję forum, to tu aktywnie działa tylko kilka (słownie: kilka) osób. Dlatego i stąd ten pomysł
Wg. mnie aktywnie pisze tutaj na forum od 15 do 20 osób
CDM napisał(a):Nie mam nic przeciwko temu. Zawsze można tylko spróbować, a czy pomysł sie przyjmie, to zobaczymy.
Ciekaw jestem innych uwag i opinii
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości