Paweł napisał(a):Świetne znalezisko i zdjęciaTo kolejna Krotka seria która zastąpiła Stradę
Ale oświetlenie na Idzikowskiego jest planowane do wymiany - trwa opracowywanie projektu budowlano-wykonawczego.
neon44 napisał(a):Fantastyczne fotki Cieszynku Masz już bystry wzrok na oprawy niczym sokół
cieszyn napisał(a):neon44 napisał(a):Fantastyczne fotki Cieszynku Masz już bystry wzrok na oprawy niczym sokół
Oj, tej "krótkiej" nie mogłem sobie podarować! Ale musiałem tam być rano, bo potem słońce idzie na drugą stronę budynku i przeszkadzałoby w foceniu! Więc byłem tam dziś wczesnym rankiem - czego sie nie robi dla "krótkiej " i Waszej małej radości z oglądania tej fajnej oprawy!!!
Whites86 napisał(a):cieszyn napisał(a):neon44 napisał(a):Fantastyczne fotki Cieszynku Masz już bystry wzrok na oprawy niczym sokół
Oj, tej "krótkiej" nie mogłem sobie podarować! Ale musiałem tam być rano, bo potem słońce idzie na drugą stronę budynku i przeszkadzałoby w foceniu! Więc byłem tam dziś wczesnym rankiem - czego sie nie robi dla "krótkiej " i Waszej małej radości z oglądania tej fajnej oprawy!!!
a ja sie specjalnie wybralem do jednej miejscowosci w ktorej przejezdzajac pociagiem zauwazylem serie krótką gdzies na ulicy... oczywiscie trafilem nie tam gdzie trzeba i niebylo do focenia nic.. gole pole... niedlugo moze znowu sie wybiore i to sfoce
Paweł napisał(a):Super znalezisko w dawnym PGR-u nasz Cieszynku![]()
![]()
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości