Nic straconego, jeszcze takie wisząswietlik napisał(a):
Michał teraz trochę żałuje, że nie wziąłem tego jednego OBsa do CiebieFaja oprawa
Nic straconego, jeszcze takie wisząswietlik napisał(a):
Michał teraz trochę żałuje, że nie wziąłem tego jednego OBsa do CiebieFaja oprawa
mateusz napisał(a):Piękne zdjęcie . A czy na wysięgniku nie jest przypadkiem umieszczona wkładka bezpiecznikowa BN-U
swietlik napisał(a):mateusz napisał(a):Piękne zdjęcie . A czy na wysięgniku nie jest przypadkiem umieszczona wkładka bezpiecznikowa BN-U
To jest gniazdo bezpiecznikowe BNu. Brakuje wg mnie wkładki
![]()
Michał gdzie jest ta oprawaTrzeba by ją uratować
Michal napisał(a):swietlik napisał(a):mateusz napisał(a):Piękne zdjęcie . A czy na wysięgniku nie jest przypadkiem umieszczona wkładka bezpiecznikowa BN-U
To jest gniazdo bezpiecznikowe BNu. Brakuje wg mnie wkładki
![]()
Michał gdzie jest ta oprawaTrzeba by ją uratować
Ta oprawa zostanie w najbliższym czasie zdjęta,odrestaurowana i zawiśnie na nowym drewnianym słupie u mnie w ogrodzie z lampą MH CDO 70W.
Michal napisał(a):Ta oprawa zostanie w najbliższym czasie zdjęta,odrestaurowana i zawiśnie na nowym drewnianym słupie u mnie w ogrodzie z lampą MH CDO 70W.
swietlik napisał(a):Michal napisał(a):Ta oprawa zostanie w najbliższym czasie zdjęta,odrestaurowana i zawiśnie na nowym drewnianym słupie u mnie w ogrodzie z lampą MH CDO 70W.
Biedna OBpU mnie w piwnicy miała by Mixa i dach nad głową
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości