Dzięki Michale

Whites86 napisał(a):czy te klosze moga tez sie robic biale przez promienie sloneczne ?? na szkole do ktorej chodzilem wisi od okolo 15 lat strada(sam pamientam jak ja zakladali) i zawsze miala WLSa nigdy w niej nieswiecil zaden LRF a jednak klosz ma juz totalnie zmatowialy praktycznie mleczny
tak pozatym super sa te fotki
swietlik napisał(a):Whites86 napisał(a):czy te klosze moga tez sie robic biale przez promienie sloneczne ?? na szkole do ktorej chodzilem wisi od okolo 15 lat strada(sam pamientam jak ja zakladali) i zawsze miala WLSa nigdy w niej nieswiecil zaden LRF a jednak klosz ma juz totalnie zmatowialy praktycznie mleczny
Myślę, że słońce odgrywa też znaczącą rolę. Wysyła przecież promieniowanie UV, które zresztą opala nas
swietlik napisał(a):Whites86 napisał(a):czy te klosze moga tez sie robic biale przez promienie sloneczne ?? na szkole do ktorej chodzilem wisi od okolo 15 lat strada(sam pamientam jak ja zakladali) i zawsze miala WLSa nigdy w niej nieswiecil zaden LRF a jednak klosz ma juz totalnie zmatowialy praktycznie mleczny
Myślę, że słońce odgrywa też znaczącą rolę. Wysyła przecież promieniowanie UV, które zresztą opala nas
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości