mateusz napisał(a):Świetna kolekcja ,oby tak dalej
Mateusz dzięki, ale sam wiesz, że to co mam, to mizeria straszna! Zobacz, jakie tu kolekcje ludziska na forum mają

mateusz napisał(a):Świetna kolekcja ,oby tak dalej
cieszyn napisał(a):mateusz napisał(a):Świetna kolekcja ,oby tak dalej
Mateusz dzięki, ale sam wiesz, że to co mam, to mizeria straszna! Zobacz, jakie tu kolekcje ludziska na forum mają![]()
mateusz napisał(a):A ja mam tylko jedną OURW2250A tak ,widziałem ,Michal ostatnio coś wspominał ,że wyrzucił chyba ,czy ma wyrzucić jakieś zardzewiałe łyżki najstarsze czy ORZ3
Ja bym chętnie przyjął takiego grata ,żeby tylko były kompletne, z tym ,że w tej ORZ3 trochę się boję tego azbestu...................Ale to moje ulubione oprawy
FOX napisał(a):Nie doczytałem![]()
![]()
![]()
![]()
Ciekawe czy te oprawy jeszcze są sprawne.. były otwierane? może w jakiejś zachowało się źródło światła np LR![]()
![]()
W kolekcji przydałaby się jeszcze windka korbowa i oprawa ORZ1
cieszyn napisał(a):Powiedzcie mi, czy ta NARVA NF 125 01 62 to jakiś zabytek, czy może było tego dużo i taka lampa to dość zwyczajna jest ? Bo na tym to ja się nie znam
cieszyn napisał(a):Tak, po tak długim czasie od wejścia na Forum cieszyn "dochrapał" się dziś kilku opraw. Zaraz też focę i pokazuję.
Całość wygląda dość mizernie na tle Waszych przebogatych zbiorów, no ale cóż, od czegoś trzeba zacząć, nie ?
Brakuje tu tylko łyżki, ale i ją kiedyś sfocę i pokażę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości