Dzisiaj się widziałem z kumplem i powiedział, że postara mi się załatwić starą OURW-250-1 (jak się nie mylę) na nieużywanym już słupie w Kraśniku Fabr. koło budynku ZUS na ul. Popiełuszki 3 Elektryk lub Artuled? Mam do Was pytanko Wiecie, co to za latarnie koło tych nowych bloków za budynkiem ZUS-u w Kraśniku Fabrycznym? Mam na myśli te dalsze bloki, jeszcze nie zamieszkane
Kolejne zdjęcia z Kraśnika z środy. Na początek serce miasta czyli ul. Podwalna
ul. Podleska i jednyne w kraśniku OZS. Wcześniej OUR125
ul. Oboźna, oświetlona trzema SGS 203 oraz łyżkami i OURW 2250 i jedną OUR 125 Moje pierwsze foto OURW jakiegokolwiek
Szkoła podstawowa nr 1 ul. Kościuszki 23, pamiętam gdy były tu przed 1999r. OUR 125, boisko "oświetlają" nieczynne OURW 250 niestety nie sfociłem bo są kamery
Teraz przejedziemy do dzielnicy Koszary, gdzie między blokami mnóstwo klasyków, główną ulicę al. Tysiąclecia zmodernizowano na SGS 203 a na Koszarową i Chopina przeniesiono zdemontowane Kwadratówki i zastąpiono nimi ORZ 6 ul. Chopina
ul. Harcerska
ul. Mieszka I, pamiętam jak były tu ORZ 6 z pięknymi żółtymi pierścieniami
Teren Szpitala Powiatowego w Kraśniku
Oraz porównania z al. Tysiąclecia: przed
po
przed
po
Ostatnio edytowano 14 marca 2009, 12:46 przez elektryk, łącznie edytowano 1 raz
elektryk proszę przeedytuj post tak by ilość zdjęc w pelnym rozmiarze nieprzekraczala 10 sztuk na post, resztę daj w postaci miniaturki (regulamin punkt 5.4.2) zamieszczenie tej ilosci zdjęc w pelnym rozmiarze narusza nasz regulamin
I spojrzał Pan na to wszystko i poszedł w.... gdzieś tam
Elektryku dziękujemy za fotorelację Zdjęcia znakomite Niektóre z tych nieczynnych już opraw mogą być użyte ponownie jak np. nowa Strada. Następnym razem jeśli wrzucisz więcej niż 10 zdjeć na post, to tylko w miniaturkach. Tak jak napisał Whites86
Zakład Energetyczny Poznań Rejon Najwyższych Napięć