Owszem, dość dobrze świeci i z tego co pisał Michał oraz CDM jest wygodna w exploatacji, jednak nic poza tym, bo wygląd pozostawia wiele do życzenia, wytrzymałość także. Wiadomo, że nie ma oprawy która przetrwa naprawde mocne uderzenie, jednak malaga wypada pod tym względem wręcz tragicznie słabo.
Kiedyś pokazałem zdjęcia małych malag w których odpadły zaczepy klosza (najczęściej po jednym zaczepie odpadło), tak więc to też daje coś do myślenia, nieprawdaż ?
Owszem, wiele dziwnych "wypadków" z tymi oprawami to wina niedbalstwa monterów, ale nie tylko.
Przykładowo (mam nadzieje że nie zostane nazwany wandalem, dewastatorem itp, to nie było celowe) kiedyś podczas manewrów na parkingu lekko uderzyłem tyłem mojego Audi w słup drewniany z dużą malagą, uderzenie było na tyle słabe, że na karoserii oraz zderzaku nie powstały żadne ślady, jednak wystarczyło aby oprawa sie rozpadła, tak więc z tą wysoką jakością to bym nie przesadzał, co najwyżej jest to średniej jakości oprawa za niewygórowaną cenę, a jak wiadomo jaka cena taki produkt