Ale mnie to akurat nie interesuje, bo nie mam zamiaru ich stosować, a już tym bardziej tych halogenów, do tego to w ogóle nie mam przekonania, w moim domu nie będzie ani jednej żarówki

KaszeL napisał(a):W lodówce też będzie kompakt?
DocBrown napisał(a):Hehehe, walczy sie z żarówkami na wszelkie sposoby
Ale mnie to akurat nie interesuje, bo nie mam zamiaru ich stosować, a już tym bardziej tych halogenów, do tego to w ogóle nie mam przekonania, w moim domu nie będzie ani jednej żarówki
mariano napisał(a):DocBrown napisał(a):Hehehe, walczy sie z żarówkami na wszelkie sposoby
Nareszcie w jednej kwestii z Doc Brownem sie moge zgodzic. W moim domu takze nie bedzie ani jednej zarówki. Stopniowo kazda zarówke która sie przepali ( nie bede dobrych wyrzucal) bede zatepowal wyladowczymy zródlami swiatla. Co wiecej powiem, na róznych forach wszyscy sie oburzaja, ze zarówki zostana zakazane i wyparte przez swietlówki. A ja jestem za dyrektywa UE i powinni jak najszybciej wszystkie zarówki wycofac z produkcji i sprzedazy.
Whites86 napisał(a):Toczek napisał(a):Tak samo jest z cukrem, też 10kg na osobę
mowicie powaznie czy se jaja robicie ?? nigdy w sklepie niewidzialem takiej paranoi
Powrót do Żarówki tradycyjne i halogenowe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości