Whites86 napisał(a):tak pozatym nie co z innej beczki nawiazałęs tam do "opluwania sody" dzis bylem na kursie SEP i wykladowca wspomnial tam o lampach sodowych wyjasnil nam ze stosowane sa na ulicach dlatego ze ich barwa jest mila i przyjazna dla oka ludzkiego...![]()
, az mnie nosilo zeby cos na ten temat powiedziec.... (o MH niebylo nawet wzmianki)
cieszyn napisał(a):Whites86 napisał(a):tak pozatym nie co z innej beczki nawiazałęs tam do "opluwania sody" dzis bylem na kursie SEP i wykladowca wspomnial tam o lampach sodowych wyjasnil nam ze stosowane sa na ulicach dlatego ze ich barwa jest mila i przyjazna dla oka ludzkiego...![]()
, az mnie nosilo zeby cos na ten temat powiedziec.... (o MH niebylo nawet wzmianki)
No i co!!!!!!!!! nic nie powiedziałeś?????????????![]()
![]()
Whites86 napisał(a):tak pozatym nie co z innej beczki nawiazałęs tam do "opluwania sody" dzis bylem na kursie SEP i wykladowca wspomnial tam o lampach sodowych wyjasnil nam ze stosowane sa na ulicach dlatego ze ich barwa jest mila i przyjazna dla oka ludzkiego...![]()
Powrót do Osprzęt elektroenergetyczny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości