Tą stację paliw BP znam bardzo dobrze znajduje się przy DK 7 w województwie świetokrzyskim w miejscowości Potok Mały w powiecie jędrzejowskim a w tych kulach są wyłącznie LRF-y nie ma tam ani jednej sodówki ciekawie to wygląda nocą kiedy tam się przejeżdża samochodem jest przyjemnie dla oka
Wątec coś przycichł więc go odświeżę Pamiętacie może kwiat łyżkowy z pod Towimora Wybrałem się w końcu by sfocić go w nocy, Szkoda że świecą na nim tylko 3 oprawy , bo ja jeszcze pamietam jak prawie wszystkie te zdjęcia wyszły mi dość realistycznie, bo pod kwiatem panuje taki delikatny półmrok, ale ciemno też nie jest
W poszukiwaniu miejsc gdzie występowały bądź występują duże kwiaty opraw oświetleniowych...
Znalazłem kolejne miejsce w 3 mieście z OUR 1000 , pierwszy raz teraz zobaczyłem tą oprawę na żywo, jest naprawdę OGROMNA , tymbardziej że na tych kwiatach są jedne z mniejszych opraw OUR 125. Zresztą tego typu kwiaty też widzę poraz pierwszy, z OUR 125, no i Tymi OURami . Wogule te kwiaty zrobiły na mnie wielkie wrażenie Zapraszam w to miejsce Whitesa, Jest to teren Klubu sportowego "Ogniwo" mniej więcej na wysokości Sopotu Kamienny Potok, Widać to miejsce bardzo dobrze z kolejki, zresztą sąsiaduje z torowiskiem
W poszukiwaniu miejsc gdzie występowały bądź występują duże kwiaty opraw oświetleniowych...