Wzmacniacz który budowałem w 2007 r W założeniu to stylizowany element do wieży serii 4xx czyli odpowiednik wzmacniacza WS 442, zrobilem go gdyż mam tuner AS946, potem planowałem skompletować resztę wieży ale w rezultacie tak wyszło że wpadł mi w ręce korektor radmora i magnetofon MDS456. Końcówka mocy z Toski AWS303, preamp wzorowany z wzmacniacza WS 504, z tym że ja zastosowałem jako klucze elektroniczne uklady CD 4052 i 4053, wskaźnik wysterowania projektowany se schematu WS 354, wszystko jest sterowane elektronicznie podobnie jak w WS 504, logika sterująca oparta o przerzutniki CD 4013 i tranzystory. Wzmacniacz w pierwotnej wersji miał moc 2x20W ograniczona mocą trafa, w międzyczasie wpadł mi trafo TS120/13, po skorygowaniu prądu spoczynkowego i podniesieniu napięcia do +/- 37V moc na kanał wzrosła do 38W, te zdjęcia są z 2007r, i trochę zmian we wzmacniaczu nastało oprócz trafa, dodatkowy preamp, bo konieczne było zwiększenie czułości wzmacniacza, gałka regulacji głośności od jakiejś Foniki. i pare rysek.Obudowa to składak różnych obudów znajdowanych na złomowiskach. Z solder maską różnie wyszło, bo probowałem z zielonym kolorem, na białą płytkę nie za bardzo się przyjęła

W poszukiwaniu miejsc gdzie występowały bądź występują duże kwiaty opraw oświetleniowych...