Po mojemu to najdłuższa wersja WZ, w Warszawie są takie z kwadratówkami na Rzymowskiego, chyba były tu już pokazywane przez kogoś

oskard napisał(a):Ale zobacz, ile razy cokół jest dłuższy od pozostałych, ile cały słup. Owszem, jest gdzieś do max metra lub półmetra płyciej wkopany od reszty, ale sam też jest dłuższy o ładnych pare metrów. Zobacz, porównaj go z tym pierwszym, one są zakończone i przechodzą w wysięgnik na jednej poziomej linii, jakby przyłożyć ekierkę do boku zdjęcia, a przecież tu trzeba jeszcze wliczyć perspektywę. Albo inaczej, połącz prostą linią czubki 1 i 3 słupa, i zobacz o ile ten jest wyższy od nich, i porównaj w ten sam sposób, gdzie sie kończą ich cokoły. Poza tym, wydaje mi sie, że ten wyższy jest ciut grubszy u podstawy, od tych innych. Na zdjęciu ma tą samą grubość jak pierwszy, a stoi przecież dalej od niego. Z kolei następny jest już dużo cieńszy od niego...
Po mojemu to najdłuższa wersja WZ, w Warszawie są takie z kwadratówkami na Rzymowskiego, chyba były tu już pokazywane przez kogoś![]()
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości