Najaktywniejszy użytkownik

Wszystkie sprawy organizacyjne i techniczne forum a także skargi wnioski i inne uwagi do adminów

Re: Najaktywniejszy użytkownik

Postprzez Whites86 » 20 grudnia 2009, 20:40

cieszyn jak wiadomo galeria forum jest od niedawna ;) ja zrobilem juz okolo 6500 zdjęc a na forumowa galerie mam wstawione na chwile obecną tylko 2224 to nieswiadczy o tym ze aktywnosc nasza jest mala, nieda sie policzyc zdjęc ktore wstawilismy tutaj za pomoca innych serwisów, zacznij kozystac z galerii a licznik powiekszy Ci sie ;)
I spojrzał Pan na to wszystko i poszedł w.... gdzieś tam
Whites86

Zdjęcia: 5404

Postprzez cieszyn » 20 grudnia 2009, 20:50

Whites86 napisał(a):cieszyn jak wiadomo galeria forum jest od niedawna ;) ja zrobilem juz okolo 6500 zdjęc a na forumowa galerie mam wstawione na chwile obecną tylko 2224 to nieswiadczy o tym ze aktywnosc nasza jest mala, nieda sie policzyc zdjęc ktore wstawilismy tutaj za pomoca innych serwisów, zacznij kozystac z galerii a licznik powiekszy Ci sie ;)

Ale Adam, chyba nie czytałeś mojej uwagi-wniosku.

Wiem, co o czym świadczy. Dzięki za radę, ale chyba żartujesz

Licznik, który kłamie, jest do bani, po co nam taki licznik?
To jest chore, skoro zmieniły się zasady wstawiania zdjęć, i wyzerowano liczniki (nie pamiętam, kiedy się to stało), to trzeba było wtedy pomyślec o tym, czy ten mechanizm wogóle jest sens dalej utrzymywać?

Mamy ewidentną sprawę - licznik zdjęć nie działa prawidłowo - może ktoś wyjaśni co on wogóle teraz liczy?

Jeśli ma to być realne i sprawiedliwe liczenie, to powinno być zgodne z faktyczną ilością wstawionych przez każdego z nas zdjęć i to dowolnym sposobem. Tylko wtedy ma to sens
A jeśli do takiego stanu nie da sie doprowadzić, to licznik trzeba zlikwidować, niech nam nie pokazuje kłamstw, bo nie jest od tego
Pzdr/
Staszek
cieszyn

Zdjęcia: 9

Postprzez Toczek » 20 grudnia 2009, 20:55

Liczy zdjęcia wrzucone do forumowej galerii, nie te które są na serwerach zewnętrznych :)
Pozdrawiam,
Piotrek.
Toczek

Zdjęcia: 163

Postprzez Whites86 » 20 grudnia 2009, 20:57

cieszynie po 1 nigdy zadnych liczników nie zerowano

2 ten licznik liczy tylko i wylacznie zdjęcia dodane do naszej forumowej galerii, jesli zamiescisz zdjęcie na zewnetrzny serwer np fotosik to ten licznik niejest w stanie tego zliczyc , no bo jak ? on nieklamie, wstawiles tylko 1 zdjęcie do galerii, klamalby jesli by byla tam inna liczba

po 3 bez sensu jest argumentowanie i zglaszanie go do usuniecia jesli on dziala poprawnie i zlicza zdjecia ktore dodajesz do galerii wiec nierozumiem czemu zaraz powstaje to cale zamieszanie, ten licznik niejest wyznacznikiem Twojej aktywnosci tylko ilosci zamieszczonych przez Ciebie fot na forumowej galerii
Whites86

Postprzez Utilizer » 20 grudnia 2009, 20:58

cieszyn napisał(a):Jeśli ma to być realne i sprawiedliwe liczenie, to powinno być zgodne z faktyczną ilością wstawionych przez każdego z nas zdjęć i to dowolnym sposobem. Tylko wtedy ma to sens
A jeśli do takiego stanu nie da sie doprowadzić, to licznik trzeba zlikwidować, niech nam nie pokazuje kłamstw, bo nie jest od tego

To jest technicznie niemożliwe. Obecny licznik liczy zdjęcia dodane na naszą forumową galerię i ja jestem z niego zadowolony. Zdjęcia na początku dodawałem na serwer imagehost.org, a teraz dodaje do galerii.

Ja proponuję zrobić ankietę po prostu. To będzie najwłaściwsze rozwiązanie.
Utilizer

Zdjęcia: 2797

Postprzez Whites86 » 20 grudnia 2009, 20:59

Utilizer napisał(a):To jest technicznie niemożliwe. Obecny licznik liczy zdjęcia dodane na naszą forumową galerię i ja jestem z niego zadowolony. Zdjęcia na początku dodawałem na serwer imagehost.org, a teraz dodaje do galerii.

Ja proponuję zrobić ankietę po prostu. To będzie najwłaściwsze rozwiązanie.

nie potrzeba tu żadnej ankiety, ten licznik niebedzie zliczal zadnych innych fot niz te ktore załadowywane sa do galerii, jesli komus niepodoba sie to niech usunie galerie a licznik sam automatycznie zniknie z jego profilu
Whites86

Postprzez leon0785 » 20 grudnia 2009, 21:02

Popieram Whitesa nie potrzeba nam żadnych ankiet ani żadnych awantur
a licznik liczy wyłącznie zdjęcia zamieszczone w galerii forum i działa bardzo prawidłowo
leon0785

Postprzez DocBrown » 20 grudnia 2009, 21:03

Jak już pisałem w innym wątku, ten licznik liczy tylko ilość fot jaką dany użytkownik zapodał do forumowej galerii, fotek z zewnątrz nie da sie policzyć forumowymi licznikami.
DocBrown

Postprzez CDM » 21 marca 2010, 14:28

My tu gadu gadu , a Edziu ma już 2000 postów, a OUKS340 napisał dzesięciotysięcznego posta w dziale "Oświetlenie Uliczne" :shock: :o
Brak czasu....
CDM

Zdjęcia: 226

Postprzez leon0785 » 23 kwietnia 2010, 17:27

Forumowa galeria ma już ponad 10000 zdjęć.
leon0785

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Klub Forum