Ja jestem za instalacją LRFów, gdyż jak dla mnie SON ma beznadziejny kolor światła. MH aktualnie są zbyt drogie, więc najlepiej spisują się rtęciówki.

DocBrown napisał(a):Whites z tą awaryjnością to sie nie zgodzę, pewno powkręcali chińskie badziewie i teraz efekty tego są widoczne
Jak chodzi o to że WLS150 świeci tak jasno jak LRF250 to owszem, wg danych tak jest, ale w praktyce przynajmniej jak na mój wzrok WLS250 jaśniej od LRFa nie świeci, ale niech się wypowiedzą inni, bo dla mnie praktycznie każda soda to są "ciemne" albo jak kto woli "puste" lumeny
DocBrown napisał(a):Przecież już napisałem, że na pewno powkręcali chińskie badziewie i teraz mają za swoje
Whites86 napisał(a):wlasnie przez to śmie twierdzic że rtęciowki malych mocy są poprostu do kitu
Luk napisał(a):Whites86 napisał(a):wlasnie przez to śmie twierdzic że rtęciowki malych mocy są poprostu do kitu
Podobna sytuacja jest z pewnym OUR-em-125, którego widziałem w Knurowie, świeci tak słabo że w ogole nie oslepia i oświetla tylko swoją komore lampową![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość